FAQ

Vad är Hero Adventure?

Vi utvecklar kreativa äventyr för företag och privatpersoner, lite likt Escaperoom/Citihunt och Treasurehunt. Vi använder den senast tekniken med AR, VR och positionering.

Vad går det ut på? Varje spel har ett huvuduppdrag, som består av upp till 15 olika mindre uppdrag. Man har en begränsad tid att lösa uppdragen. För varje mindre uppdrag man löser får man poäng, så man kan tävla i detta också. Till er hjälp har ni en IPAD som är viktig för era uppdrag och kommunikationscentral med era agenter som hjälper er, samt ett Actionpack med gadgets som ni behöver för att lösa uppdragen.

Är det kul och utmanande? Svar ja. Dessa spel har funnits sedan 2017 och finns i 260 städer och i över 30 länder. Bedömningen på Tripadvisor är 5/5.

Hur bokar man? Om man är mindre grupper kan man boka direkt på hemsidan. Är man fler än 10 personer, kontaktar man oss, så vi skräddarsyr vi eventet för er. Maila johan@heroadventure.se eller ring 072 7228414

Hur betalar man? Via Swish eller faktura om detta är överenskommit sedan tidigare.

Vilka spel har ni idag? Vi har olika spel för utomhus och inomhus. Men under sommaren är det Operation Mindfall det handlar om.

Hur många kan man vara? I varje lag kan man vara mellan 2-6 personer. Totalt kan vi ha 60 spelare samtidigt.

Vart startar man? I Södertälje City beroende på spel.

Vart spelar man? I Södertälje centrum. Från Gamla Astras huvudkontor till Södertälje stadshus.

Hur lång tid tar det? Utomhusspelen tar normalt två timmar att spela, men vi har möjligheter att göra det som en After Work, med stopp på stadens restauranger. Tiden handlar lite om vad ni vill.

Vilka grupper passar detta för? Företagsevent, möhippor, svensexor, skolklasser, andra grupper, kompisgäng eller familjer.

  • Företagsevent’
  • Möhippor
  • Svensexor
  • Skolklasser
  • Andra grupper
  • Kompisgäng
  • Familjer (barnfamiljer med barn i åldern över 10 år)